Upis novih polaznika-2022

UPIS NOVIH ČLANOVA  2022

AKCIJA mart-april

Probni trening je besplatan na svakom od ponuđenih termina na SC Tašmajdan uz predhodni dogovor sa trenerom.

ponedeljak i sreda 18.30-20.00

subota  11.30-13.00

Kontakt:

dipl trener Vukan Vuletić 064/2971469

dipl.trener Marija Simić   064/3319317

E-mail: wolfman.73@live.com 

OBRAZAC PRISUPNICE ZA NOVE ČLANOVE: registraciona pristupnica.docx

 

 

OPIS AKTIVNOSTI

Upisujemo nove polaznike oba pola, školskog i predškolskog uzrasta do najviše 10 godina starosti. U izuzetnim slučajevima polaznik može biti i stariji od 10 godina ukoliko se više godina uspešno bavio gimnastikom, trampoliningom ili drugim srodnim  sportovima. Treninzi se sprovode uz podršku Saveza za skokove u vodu Srbije i Saveza za skokove u vodu Beograda u sastavu programa sportske škole kao i identifikacije talenata i razvoja vrhunskog sporta, koje je u značajnoj meri potpomognuto od strane Ministarstva omladine i sporta kao i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Treninzi se odvijaju na dve lokacije u Beogradu, na plivalištu SC Tašmajdan i u hali 4 beogradskog sajma gde se održavaju specifični gimnastički treninzi.  Rad sa polaznicima je pod stručnim vođstvom visoko kvalifikovanih trenera sa iskustvom i rezultatima u radu sa decom. Treninzi se sastoje od pripremnog dela koji se sprovodi na "suvom" ili pre ulaska u bazen ili na posebnim terminima na Sajmu.  

DVORANA: igre, vežbe okretnosti, parterna gimnastika,osnove akrobatike, vežbe na malom i velikom trampolinu, povećanje snage, povećanje pokretljivosti zglobova i mnogo toga još.

BAZEN: igre u vodi, učenje ulazaka u vodu na noge i na glavu, skokovi sa ivice bazena, bloka visine 0,70, elastične daske visine 1m i 3m

  • Na treninzima se koristi uvozna najkvalitetnija oprema Saveza za skokove u vodu Srbije koja je po najsavremenijim svetskim FINA standardima.

 

Članovi kluba učestvuju u sistemu takmičenja koja sprovodi gradski i nacionalni savez ali i organizuje učešća u međunarodnim klupskim takmičenjima. Polaznici do 9 godina se već nakon par meseci obuke uključuju u gradsko takmičenje "Liga Beograda".

Klub je član regionalne lige ALPE ADRIA u okviru koje organizuje svake godine učešće na takmičenjima u Trstu. Gracu. Zadru i Zagrebu.